Kategorie receptů
- Autor: hanavanova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hollandia Selský jogurt bílý | 80 |
Červená řepa | 600 |
Jablka | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1964 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 91,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 60,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 491 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 22.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Červenou řepu uvařit do měkka, nechat vychladnout, oloupat, nastrouhat na nudličky. Přidat nastrouhané čerstvé jablko, bílý jogurt, citronovou šťávu, sůl, trochu pepře a vše zamíchat. Nechte v lednici vychladit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.