Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

salát z červené řepy

Zpět
  • Autor: hanavanova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hollandia Selský jogurt bílý 80
Červená řepa600
Jablka200

Dochucovadla:

sůl, pepř, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 1964 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 91, SAFA (g): 2, Cukry (g): 60, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 491 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 22.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Červenou řepu uvařit do měkka, nechat vychladnout, oloupat, nastrouhat na nudličky. Přidat nastrouhané čerstvé jablko, bílý jogurt, citronovou šťávu, sůl, trochu pepře a vše zamíchat. Nechte v lednici vychladit.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři