Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí prsa s porkem a sušenými rajčaty, rýže

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bazalka

Energetická hodnota celkem: 7120 kJ

Bílkoviny (g): 146, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 176, SAFA (g): 7, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1780 kJ

Bílkoviny (g): 36.5, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky a orestujeme na lžíci oleje. Vyjmeme. Na výpeku orestujeme porek, nakrájený na jemno. Přidáme čtvrtky čerstvých rajčat a krátce podusíme, aby pustily šťávu. Zalijeme vývarem, vmícháme prolisovaný česnek a nasekaná sušená rajčata. Vývar necháme zredukovat - jakmile je dostatečně hustý, odstavíme, dochutíme solí, pepřem a čerstvou bazalkou. Maso vložíme zpět do omáčky a prohřejeme. Podáváme s uvařenou rýží. Můžeme posypat pokrájenou jarní cibulkou.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

25. 07. 2013 19:26
Také to vyzkouším, určitě to bude dobrota a rýže jako příloha, skvělá kombinace :-)))
25. 07. 2013 19:04
Je to výborné :-)
25. 07. 2013 19:00
Hmmm to vypadá dost dobře ! A hlavně všechny suroviny na to mám, určitě vyzkouším !

Naši partneři