Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Holandský řízek

Zpět
  • Autor: verkag
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 18504 kJ

Bílkoviny (g): 253, Tuky (g): 295, Sacharidy (g): 178, SAFA (g): 142, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 925 kJ

Bílkoviny (g): 12.7, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 8.9, SAFA (g): 7.1, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Večer zalijeme mleté vepřové maso- 600g , dvěma hrnky mlíka a dáme do lednice. druhý den do této směsy přidáme 350g strouhaného sýru , osolíme, opepříme, pokud je těsto příliš řídké a nedrží u sebe přidáme trošku strouhanky. Uděláme malý řízek a obalíme v trojobalu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři