Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

špenát

Zpět
  • Autor: jarkubka
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

slepičí bujón

Energetická hodnota celkem: 2209 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 25 SAFA (g): 7 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 442 kJ

Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 7.4, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 1.4 Cukry (g): 2.8 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Na rozpáleném oleji omažíme cibulku, přidáme špenát, ochutíme bujónem a zahustíme dvěma rozkvedlanými vejci.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři