Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dušené hovězí po cikánsku

Zpět
  • Autor: Renci34
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 7.00

Ingredience

Dochucovadla:

cikánské koření Petra Stupky

Energetická hodnota celkem: 7858 kJ

Bílkoviny (g): 226, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 40, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 1123 kJ

Bílkoviny (g): 32.3, Tuky (g): 12.1, Sacharidy (g): 5.1, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.1

Postup přípravy

potřít maso cikánským kořením (výborné je od Petra Stupky); pak maso orestovat do tm. hněda; maso vyndat a orestovat cibuli; přidat pokrájenou papriku a konzervovaná rajčata; vše přendat do tlakového hrnce a zalít hovězím vývarem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři