Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Toskánské dušené hovězí

Zpět
  • Autor: AvajBr
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 6789 kJ

Bílkoviny (g): 112, Tuky (g): 94, Sacharidy (g): 73, SAFA (g): 36, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1697 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 23.5, Sacharidy (g): 18.3, SAFA (g): 9, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Cibuli nakrájejte na hodně hrubo, 2 stroužky česneku na plátky, anglickou slaninu na 1-2 cm velké kostky a všechno to dejte zprudka restovat na olej. Když cibule zesklovaní přidejte na velké kostky nakrájené hovězí a orestujte ho ze všech stran, aby se zatáhlo . Zeslabte sporák maso podlejte vínem, chvilku duste a přidejte do hrnce olivy, rajčata, koření . A ted už jen musíte čekat až se maso dodělá , průběžně podlévejte vínem. Podávejte s těstovinami sypanými parmezánem dobrou chuť

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři