Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Burgery

Zpět
  • Autor: MonikaFranca
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr1000
Cibule180

Dochucovadla:

sůl, čerstvě mletý pepř, do poloviny dávky česnek

Energetická hodnota celkem: 5842 kJ

Bílkoviny (g): 202, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 23, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1461 kJ

Bílkoviny (g): 50.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

libové maso z mladého býka spolu s cibulí nameleme na středním mlýnku, důkladně promícháme a přidáme "dochucovadla". Grilujeme venku na grilu :-)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři