Kategorie receptů
- Autor: MonikaFranca
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 304 |
Choceňský jogurt smetanový bílý | 185 |
Olej olivový | 30 |
Kopr | 13 |
Dochucovadla:
česnek - 2 stroužky, pepř, sůl, summaq-
Energetická hodnota celkem: 2239 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 560 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 4.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
okurku oloupeme a nastouháme nahrubo. přidáme jogurt, olivový olej, čerstvý kopr nakrájený najemno. Smícháme a dochutíme kořením.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.