Kategorie receptů
- Autor: kodl1
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Želatina (v suchém stavu) | 10 |
Jahody | 200 |
Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
Mouka špaldová celozrnná | 89 |
Kypřící prášek do pečiva | 20 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 95 |
Vejce celá průměr | 220 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 250 |
Energetická hodnota celkem: 6422 kJ
Bílkoviny (g): 114,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 207,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 131,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 642 kJ
Bílkoviny (g): 11.4, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 20.7, SAFA (g): 1, Cukry (g): 13.1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
žloutky utřít s cukrem + mouka + kypřící prášek přidat sníh z bílků upéct. tvaroh smíchat s cukrem 3-4 lžíce, potřít korpus nahoru ovoce pokapat želatinou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.