Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Buchta z pomazánkového másla s rebarborou

Zpět
  • Autor: posren
  • Uživatelský recept
  • Porce: 15.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 11664 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 99, Sacharidy (g): 411, SAFA (g): 56, Cukry (g): 243, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 778 kJ

Bílkoviny (g): 3.9, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 27.4, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 16.2, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Pomazánkové máslo utřít s cukrem a vanilkovým cukrem, postupně zašlehat celá vejce. Nakonec vmíchat mouku s práškem do pečiva. Nalít do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku a nahoru nasypat pokrájenou rebarboru. Péct na 170°C (horkovzduch) cca 15-20 min.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři