Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ravioli s rajčatovou omáčkou a zeleninou

Zpět
  • Autor: lindahan
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, čerstvá bazalka.

Energetická hodnota celkem: 3950 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 136, SAFA (g): 15, Cukry (g): 57, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 988 kJ

Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 2.5

Postup přípravy

Zpěníme cibuli, přidáme mraženou zeleninu (předtím povařenou ve vodě), rajčatovou omáčku Napoli od Panzani a provaříme. Osolíme, opepříme, přidáme čerstvou bazalku. Na závěr přimícháme půlku nakrájeného hermelínu. Zamícháme s těstovinami. Hotovo.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři