Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Segedínsky guľaš

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, mleté čierné korenie, majoránka

Energetická hodnota celkem: 6743 kJ

Bílkoviny (g): 109, Tuky (g): 114, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 56, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 13

Energetická hodnota na 1 porci: 1124 kJ

Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2.2

Postup přípravy

Na masti osmažíme čibuľu, pridáme červenú papriku, bravčivé mäso pokrájame na kocky. Posolíme, pridáme mleté čierné korenie, majoránku a dusíme cca 10 minut, kým sa odparí všetka šťava, ktorú mäso pustilo. Podlejeme cca 2-dl horúcej vody a dusíme cca 30 minút. Pridáme pokrajanú a premytá domácu kyslú kapustu. Pridáme ešte asi 2 dl horúcej vody a dusíme ďalších 30 minút, pridáme smotanu a tavený syr karicku a necháme ešte chvíľu povariť. Vypneme plyn a necháme ešte pod pokrievkou dojsť.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři