Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pangasius v sýrovozeleninové krustě

Zpět
  • Autor: karajda
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl koření na ryby

Energetická hodnota celkem: 10232 kJ

Bílkoviny (g): 276, Tuky (g): 95, Sacharidy (g): 120, SAFA (g): 36, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1705 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 6, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Pangase necháme rozmrznout, opláchneme ho a osušíme. Posypeme kořením na ryby, maličko osolíme. Obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na troše oleje. Přendáme do zapékací misky, potřeme směsí a zapečeme pod grilem asi 15 minut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři