Kategorie receptů
- Autor: danju
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 370 |
Mrkev | 40 |
Salám šunkový | 134 |
Cibule | 63 |
Hořčice klasická (Spak) | 10 |
Tatarská omáčka (Spak) | 18 |
Elinas Jogurt řeckého typu bílý | 200 |
Energetická hodnota celkem: 2613 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 523 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
zelí nakrouháme najemno,zasypeme trochou soli,promačkáme.Nastrouháme mrkev nahrubo, cibuli najemno, přidáme k zelí. šunkový salám nastrouháme také nahrubo, přimícháme společně s řeckým jogurtem.Dochutíme hořčicí, majonézou citronovou šťávou.Vychadíle a je hotovo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.