Kategorie receptů
- Autor: Dagmar Stoklasova
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 150 |
Paprika zelená | 30 |
Okurka salátová | 150 |
Olivy zelené | 10 |
Sýr tučný tvrdý 45% průměr | 50 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 10 |
Dochucovadla:
bylinky
Energetická hodnota celkem: 1591 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 13 kJ
Bílkoviny (g): 0.4, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kuřecí prsa (uvařená) a zeleninu nakrájíme na kousky. Část sýra rozpustíme v mléce - omáčka. Zbylý sýr nastrouháme. Do misky vložíme nakrájenou zeleninu, na ní poklademe maso a vše zalijeme sýrovou omáčkou, ochucenou bylinkami a kořením podle chuti. Celou porci posypeme nastrouhaným sýrem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.