Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninový salát

Zpět
  • Autor: Dagmar Stoklasova
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Dochucovadla:

bylinky

Energetická hodnota celkem: 1591 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 11, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 13 kJ

Bílkoviny (g): 0.4, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Kuřecí prsa (uvařená) a zeleninu nakrájíme na kousky. Část sýra rozpustíme v mléce - omáčka. Zbylý sýr nastrouháme. Do misky vložíme nakrájenou zeleninu, na ní poklademe maso a vše zalijeme sýrovou omáčkou, ochucenou bylinkami a kořením podle chuti. Celou porci posypeme nastrouhaným sýrem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři