Kategorie receptů
- Autor: JJudith
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sleď v rajčatové omáčce | 170 |
Cibule | 126 |
Tvaroh odtučněný průměr | 100 |
Máslo pomazánkové Choceňské neochucené | 25 |
Okurky sterilované průměr | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2171 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 434 kJ
Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Do misky dáme najemno nakrájenou cibuli, nastrouhané okurky, pak přidáme všechny suroviny a zamícháme. Dosolíme, dopepříme, k dochucení můžeme přidat trochu okurkové šťávy.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.