Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bazalková kuřecí játra se zeleninou

Zpět
  • Autor: dagmara123
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Suroviny na 1 porci: • 150 g kuřecích jater • 250 g směsi zeleniny vařené v páře • 1 KL rostlinného oleje • Sušená nebo čerstvá bazalka • Sůl • Bílý pepř Postup: Nejprve si nachystáme kuřecí játra: Opláchneme je pod tekoucí vodou a spolu se sušenou nebo čerstvou nasekanou bazalkou a olejem promícháme v misce. Necháme 30 minut odpočívat v ledničce. Po půl hodině si rozehřejeme pánev a naložená játra na ní opečeme. Podle potřeby můžeme podlít vodou nebo vývarem. Těsně před koncem opékání osolíme, opepříme a přidáme lístky čerstvé bazalky. Podáváme se zeleninou vařenou v páře.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři