Kategorie receptů
- Autor: marink
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika žlutá | 158 |
Paprika červená | 206 |
Kuřecí prsa bez kůže | 402 |
Rajčata Cherry | 246 |
Okurka salátová | 90 |
Těstoviny (uvařené) | 1192 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 250 |
Dochucovadla:
sul , pepř , gril. koření
Energetická hodnota celkem: 10338 kJ
Bílkoviny (g): 168,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 381,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 517 kJ
Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 19.1, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Maso podusime, testoviny uvařime, zeleninu nakrajime a přidame jogurt.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.