Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové na madeiře

Zpět
  • Autor: Ifka81
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, 1 lžíce mletá paprika.

Energetická hodnota celkem: 7787 kJ

Bílkoviny (g): 161, Tuky (g): 108, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 33, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1947 kJ

Bílkoviny (g): 40.3, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Naklepané, osolené, opepřené plátky masa opéct po obou stranách a vyjmout. Zpěnit cibulu, zasypat ji moukou a 1 min. osmažit. Přimíchat papriku, zalít 300ml vývarem, 2 min. vařit. Přidat víno, 1 lžičku rajčatového protlaku a ještě 2-3 min. povařit. Do šťávy přidat maso a 20 min dusit. Nakonec přimíchat smetanu a dochutíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři