Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bravčové karé na šalvii

Zpět
  • Autor: piestany
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kotleta1000
Máslo čerstvé15
Jablka300

Dochucovadla:

šalvia, čierne korenie, soľ

Energetická hodnota celkem: 8485 kJ

Bílkoviny (g): 200, Tuky (g): 112, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 53, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1414 kJ

Bílkoviny (g): 33.3, Tuky (g): 18.7, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Karé posypeme šalviou, osolíme, okoreníme a dáme do vhodnej nádoby, podlejeme troškou vody a pečieme zakryté pri 180 st. celzia asi hodinu. Medzitým si na panvičke rozpustíme maslo a podusíme na ňom plátky jabĺk. Keď je karé upečené, naservírujeme porcie na plátky jablka a podávame s ryžou alebo so zemiakmi.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři