Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

rebarborová buchta

Zpět
  • Autor: Lencule
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 100.00

Ingredience

Dochucovadla:

15 g prášku do pečiva kukuřičný sirup 3/4 hrnku třtinového cukru

Energetická hodnota celkem: 21550 kJ

Bílkoviny (g): 91, Tuky (g): 219, Sacharidy (g): 700, SAFA (g): 24, Cukry (g): 228, Vláknina (g): 95, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 216 kJ

Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Smícháme suché ingredience, zamíchám a přidáme vodu a olej. Oloupanou rebarboru nakrájíme na kousky a obalíme v sirupu. Buď přimícháme do těsta nebo poklademe na těsto, které jsme vlili na vymazaný a vysypaný plech. Množství těsta odpovídá menšímu plechu. Pečeme na 180 stupňů.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři