Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Řezy Ambrosia

Zpět
  • Autor: misule14
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 30.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 18801 kJ

Bílkoviny (g): 158, Tuky (g): 168, Sacharidy (g): 576, SAFA (g): 95, Cukry (g): 393, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 627 kJ

Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 19.2, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 13.1, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Z bílků (z 10 vajec) ušleháme sníh, žloutky utřeme s cukrem (200 g). Ke žloutkům postupně přimícháme mouku a úplně nakonec jemně vmícháme bílky. Ze směsi upečeme dvě placky, které necháme vychladnout. Na náplň smícháme jogurt rybízovou šťávu, citrónovou šťávu a cukr moučka (75 g), zvlášť vyšleháme tvaroh. 2 balíčky želatinového ztužovače připravíme podle návodu s 200 ml vody. Do ztužovače vmícháme ve dvou fázích jogurtovou směs a tvaroh. Náplň rozetřeme na jeden z korpusů, přiložíme druhý a přitlačíme. Smetanu ušleháme se Smetafixem a vanilínovým cukrem do tuha. Smetanou potřeme vršek moučníku. Vložíme do chladničky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři