Kategorie receptů
- Autor: katebag
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka špaldová celozrnná | 300 |
Mouka žitná celozrnná | 65 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 450 |
Vejce celá průměr | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 35 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 65 |
Sůl | 3 |
Dochucovadla:
skořic. cukr, borůvky, tvaroh
Energetická hodnota celkem: 7739 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 324,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 60,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 387 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 16.2, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
umíchat kvásek (voda a 65 žitná mouka), 12 hodin zrát, přidat ostatní, kynout, smažit na oleji.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.