Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kakaovo-tvarohový zákusok

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 24.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 5436 kJ

Bílkoviny (g): 123, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 93, SAFA (g): 16, Cukry (g): 81, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 227 kJ

Bílkoviny (g): 5.1, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 3.9, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Oddelíme žltka od bielkov. Bielka so štipkou soli a sladidlom dobré vyšľaháme. Zltka dobré vyšľahame s 2 PL medu, zmiešame s kakaom a práškom do pečiva, postupne pridávame vyšľahaný bielkový sneh a vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180°C cca 20-25 minút.. Pred pečením sme namočili goji do vody aspoň na 2 hodiny.. Goji scedíme a vo vode v ktorej sme sme ich namáčali rozmiešame želatinu, potom prihrejeme cca na 60°C . Tvaroh dohladka vyšľaháme s jogurtom, želatínou, vanilkovým cukrom a prípadne sladidlom podľa vlastnej chute, goji a potom nanesieme na vychladnutú kakaovú piškótu. Vrch koláča jemne posypeme kakaom a dáme schladiť do chladničky.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři