Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Vepřová pečeně, knedlík, zelí

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2294 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 64, SAFA (g): 8, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Maso omyjte, osušte, osolte, opepřete a vložte do pekáče. Obložte drobně nakrájenou cibulí, podlijte vodou, přiklopte a pečte zhruba půl hodiny, než je maso měkké. Je-li třeba, podlévejte maso horkou vodou. Zelí omyjte, nakrájejte na nudličky a vsypte do hrnce. Zalijte vodou a duste do měkka, přidejte nadrobno nakrájenou podušenou cibuli, oslaďte, okyselte, osolte, okmínujte, promíchejte a už nevařte. Podávejte s houskovým knedlíkem.

Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 02. 2014 10:32
zkusím to

Naši partneři