Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

plnene papriky s rajskou omackou

Zpět
  • Autor: pskoda
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepr, sul, cukr, skorice, bujon, mleta paprika

Energetická hodnota celkem: 10341 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 192, Sacharidy (g): 90, SAFA (g): 95, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2585 kJ

Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 23.8, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na pánvi osmahneme dozlatova cibulku na oleji. Mezitím smícháme v míse mleté maso s trochou rýže a vejcem. Přidáme sůl, mletou papriku a pepř. Osmaženou cibulku přidáme do směsi. Vše důkladně promícháme. Poté naplníme směsí vydlabané zelené papriky. V hrnci rozpustíme máslo a přidáme cibuli. Přidáme mouku na zahuštění až vznikne jíška. Poté přidáme rajský protak, promícháme a zalijeme vodou. Přiklopíme pokličkou a přivedeme omáčku k varu. Poté osolíme, přidáme bujón, cukr dle chuti, skořici a trochu pepře. Omáčku opět přikryjeme a necháme chvíli vařit. Hotovou omáčkou přecedíme přes síto, aby byla pěkně hladká. Naplněné papriky umístíme do hrnce s omáčkou, přikryjeme pokličkou a hodinu vaříme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři