Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí na rajčatech s provensálským kořením, rýže

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

provensálské bylinky bobkový list nové koření sůl, mletý pepř, drcený kmín.

Energetická hodnota celkem: 1732 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté a osušené maso naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji opečeme z obou stran. Cibuli a česnek pokrájíme nadrobno, přidáme k masu, okmínujeme, ochutíme směsí provensálských bylinek, doplníme rajským protlakem, bobkovým listem a novým kořením, pak podlijeme vodou a dusíme. Spaříme rajčata, oloupeme a pokrájíme na kostičky a přidáme k masu. Když je maso měkké, vyjmemeho ze štávy a uchováme v teple. Mouku rozmícháme asi ve dvou lžících vody, masovou šťávu zahustíme a necháme dobře provařit. Podáváme s vařenou rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři