Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pečený pstruh na bylinkách,brambory s paprikou

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bylinky 5g

Energetická hodnota celkem: 1722 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 3, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme.Ryby omyjeme,osušíme,osolíme,opepříme a potřeme lisovaným česnekem.Do vnitřku ryb rozdělíme nakrájené bylinky,plátky citronu a porce obalíme v mouce. Na pánvi na rozehřátém oleji ryby z obou stran dostatečně opečeme - pečeme asi 10 minut - , vyndáme z pánve a uchováme v teple. Vařené brambory nakrájíme na čtvrtky, přidáme na kolečka krájenou cibuli, nudličky barevných paprik a vše opečeme na zbylém tuku z ryb.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři