Kategorie receptů
- Autor: guttenovar
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 18.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těsto listové | 400 |
Jablka | 440 |
Rozinky | 80 |
Vlašské ořechy | 50 |
Strouhanka | 50 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Vejce celá průměr | 28 |
Dochucovadla:
Skořice
Energetická hodnota celkem: 11059 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 129,
Sacharidy (g): 325,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 167,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 614 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 18.1, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.