Kategorie receptů
- Autor: Gabicce Mare
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Červená řepa sterilovaná | 120 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Křen | 25 |
Sorbit | 2 |
Energetická hodnota celkem: 451 kJ
Bílkoviny (g): 2,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 4 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.