Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zelný salát s ovocem, mandlemi a krůtím masem

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, mletý bílý pepř, nekalorické sladidlo

Energetická hodnota celkem: 1315 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 2, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Zelí nakrájíme, promačkáme a osolíme, pokapeme citronovou šťávou. Pomeranč i mandarinku rozdělíme na dílky, přidáme k zelí, doplníme jemně sekanou petrželkou, nakrájenou paprikou a promícháme. Mandle nastrouháme a na sucho opražíme. Maso nakrájíme, mírně osolíme, opepříme a na teflonové pánvi potřené olejem opečeme dozlatova. salát osladíme, obložíme kousky masa a posypeme strouhanýmí mandlemi.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři