Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fenyklový salát s pomerančem

Zpět
  • Autor: Terys66
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pomeranče400
Salát ledový200
Fenykl400
Cibule120
Olej olivový60

Dochucovadla:

Sůl, pepř, snítky z fenyklu, pomerančová šťáva z jednoho pomeranče

Energetická hodnota celkem: 3794 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 60, Sacharidy (g): 84, SAFA (g): 9, Cukry (g): 57, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 949 kJ

Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Salát, fenykl a cibulku očistíme a nakrájíme na proužky, salát můžeme natrhat. Jeden pomeranč zbavíme kůry a vykrájíme čistou dužninu. Druhý pomeranč vymačkáme. Na zálivku smícháme pomerančovou šťávu, olivový olej a lehce osolíme mořskou solí, přidáme ostatní suroviny, promícháme a necháme vychladit v ledničce. Před podáváním posypeme pepřem a ozdobíme snítkou fenyklu.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři