Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuře na medu s grilovanou zeleninou

Zpět
  • Autor: yfca5
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2079 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 80, SAFA (g): 1, Cukry (g): 68, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Marináda na kuřecí maso: do misky dáme med (můžeme dát na chviličku do mikrovlnky aby byl med krásně tekutý) + sojovou omáčku, červenou papriku (případně další dochucovadla dle chuti) - marinádu ideálně ochutnáme a dochutíme) Kuřecí maso namarinujeme a dáme na den odležet do lednice v marinádě - doba odležení závisí na osobním uvážení může být i kratší. Zeleninu a ananas pokrájíme. Ananas přidáme na pečení k masu zeleninu opečeme zvlášť. Maso pečeme v pekáčku nebo v pečícím sáčku dle zkušeností s vlastní troubou. Pokud máme troubu s grilem dáme zeleninu pod gril můžeme ji dochutit solí kořením dle chuti. Jako přílohu můžeme použít vařenou rýži.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři