Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zaručeně zdravá bublanina

Zpět
  • Autor: Sarka1958
  • Doba přípravy (min.): 5
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Ingredience

Dochucovadla:

mletá vanilka

Energetická hodnota celkem: 9159 kJ

Bílkoviny (g): 65, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 361, SAFA (g): 27, Cukry (g): 159, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 572 kJ

Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 3.1, Sacharidy (g): 22.6, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 9.9, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Všechny ingredience smíchat v jedné míse,nalít na plech vyložený pečícím papírem a poklást nakrájenou rebarborou. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 25 minut.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 07. 2013 18:53
Smetana je tekutá.Prodávají u Lídla v půllitrovém balení. Používám ji třeba i do salátu,má hezká čísla :-)) 497kJ/100ml , 3bílkoviny,10tuku,4sacharidy
11. 07. 2013 18:15
zkusím,rebarboru miluju :)
11. 07. 2013 14:42
dotázek?ta smetana je tekutá nebo zakysaná?dík za odpověď :-)
11. 07. 2013 09:54
Když dáš nějaké sladší ovoce,můžeš toho cukru dát klidně i míň..Ale k té rebarboře si to syn ještě doslazoval.My už jsme zvyklí,nám to stačilo. A je to na celý plech,tak se to rozloží :-))
11. 07. 2013 09:31
Není to hodně sladké - 130 g cukru?
A 165 vejce - to je kolik, tři?
jinak vypadá moc dobře, už i ji píšu.:-)
11. 07. 2013 08:35
Konečně jsem vychytala zdravou buchtu,která nám chutná :-))

Naši partneři