Kategorie receptů
- Autor: Vivodikova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 120 |
Okurky sterilované (Bonduelle) | 50 |
Cibulky sterilované | 25 |
Tuňák v oleji | 60 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 11 |
Dochucovadla:
pepř, sůl, nať z petrželky
Energetická hodnota celkem: 2697 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 92,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 899 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 30.7, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na drobno, přidáme tuňáka z konzervy, uvařené těstoviny, majolku, pepř, zamícháme a ozdobíme petrželkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.