Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí se zeleninou

Zpět
  • Autor: Lucirak
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, nové koření

Energetická hodnota celkem: 3952 kJ

Bílkoviny (g): 107, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 80, SAFA (g): 7, Cukry (g): 36, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 988 kJ

Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na rozpálený olej dáme cibulku maso. Po zatáhnutí masa zeleninu . Okořeníme a přilejeme 150 vody a dusíme do měkka. Nakonec přidáme fazolky s konzerv a vyvaříme vodu.Podáváme s rýží či s chlebem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři