Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jarní těstovinový salát s tuňákem

Zpět
  • Autor: romcovaklarka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, barevný pepř

Energetická hodnota celkem: 6510 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 51, Sacharidy (g): 185, SAFA (g): 16, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1628 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 46.3, SAFA (g): 4, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme al dente. Vejce, cibulku a ředkvičky nakrájíme, rukolu natrháme. Vše smícháme, přidáme sýr cottage, osolíme a opepříme a žbluňkneme tak trošku extra virgin olivového oleje. Lze přidat i jiné= zelené lupení, co máme zrovna v lednici - baby špenát, pórek, pažitku atd.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři