Kategorie receptů
- Autor: cardigan
- Doba přípravy (min.): 240
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 15 |
Gustin kukuřičný škrob | 30 |
Olej olivový | 25 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 40 |
Sójová omáčka | 70 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 150 |
skopové mladé | 1200 |
Dochucovadla:
sůl, sojová omáčka
Energetická hodnota celkem: 12461 kJ
Bílkoviny (g): 124,
Tuky (g): 170,
Sacharidy (g): 102,
SAFA (g): 69,
Cukry (g): 76,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1780 kJ
Bílkoviny (g): 17.7, Tuky (g): 24.3, Sacharidy (g): 14.6, SAFA (g): 9.9, Cukry (g): 10.9, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
V malé misce smíchat vývar, sojová omáčka, hnědý cukr / med poměr 1:1/2:1/3, 1 lžíce oleje a 3 stroužky česneku. Zalít maso. Vařte na nízký příkon po dobu 6-8 hodin. V šálku zamíchat 2 lžíce kukuřičného škrobu a 2 lžíce omáčky z hrnce do hladka. Přidat do hrnce, promíchat. Přidat brokolici a vařit 30 minut na vysoký příkon (omáčka musí vařit, aby se zahustila. Podáváme horké s rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.