Sledujte nás:

Maso pomalu dušené - "čína"

Zpět
  • Autor: cardigan
  • Doba přípravy (min.): 240
  • Porce: 7.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, sojová omáčka

Energetická hodnota celkem: 12461 kJ

Bílkoviny (g): 124, Tuky (g): 170, Sacharidy (g): 102, SAFA (g): 69, Cukry (g): 76, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1780 kJ

Bílkoviny (g): 17.7, Tuky (g): 24.3, Sacharidy (g): 14.6, SAFA (g): 9.9, Cukry (g): 10.9, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

V malé misce smíchat vývar, sojová omáčka, hnědý cukr / med poměr 1:1/2:1/3, 1 lžíce oleje a 3 stroužky česneku. Zalít maso. Vařte na nízký příkon po dobu 6-8 hodin. V šálku zamíchat 2 lžíce kukuřičného škrobu a 2 lžíce omáčky z hrnce do hladka. Přidat do hrnce, promíchat. Přidat brokolici a vařit 30 minut na vysoký příkon (omáčka musí vařit, aby se zahustila. Podáváme horké s rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři