Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečená zelenina s vepřovým masem

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, mletý pepř, drcený kmín

Energetická hodnota celkem: 1531 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 3, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zeleninu omyjeme, brambory oloupeme a dáme je vařit. Rajčata a cibuli nakrájíme na plátky, brokolici a kvvěták rozebereme na růžičky a povaříme. Maso nakrájíme na plátky, mírně rozklepeme a v pekáčku opečeme na části oleje z obou stran. Pak ho vyjmeme a na zbylý olej naskládáme na plátky nakrájené vařené brambory, mírně je osolíme, opepříme a okmínujeme a rozložíme na ně plátky opečeného masa a nakrájenou zeleninu. Posypeme strouhaným sýrem a zapékáme v troubě 20-25 min. při teplotě 190°C

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři