Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Játrový krém s celozrnnou bagetou a paprikami

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, mletý pepř, tymián

Energetická hodnota celkem: 1743 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Omytá a odblaněná játra nakrájíme na kousky. Osmahneme je na rozehřátém oleji, přidáme k nim jemně krájenou cibuli, opečeme, podlijeme červeným vínem, ochutíme tymiánem a krátce podusíme. Necháme vychladnout, rozmixujeme a přes jemné sítkoještě propasírujeme. Do kaše vmícháme žervé, osolíme, opepříme dochutíme citronovou šťávou a dobře zamícháme. Krém servírujeme v miskách, obložíme proužky nakrájených paprik, podáváme s celozrnou bagetou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři