Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

"džuveč"s tykví

Zpět
  • Autor: dajnalka
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 9.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,bazalka,oregano,paprika

Energetická hodnota celkem: 10236 kJ

Bílkoviny (g): 223, Tuky (g): 122, Sacharidy (g): 99, SAFA (g): 34, Cukry (g): 40, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1137 kJ

Bílkoviny (g): 24.8, Tuky (g): 13.6, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Cibuli,por a česnek orestujeme na tuku.Přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme.Osolíme,opepříme,přidáme bazalku,oregano,protlak a citronovou šťávu a dáme podusit.Potom zaprášíme moukou,promícháme a zalijeme trochou vody.Přidáme na kostky nakrájený patizon nebo tykev,hrášek a duséme ještě 25 minut.

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 10. 2017 18:38
to musí být dobrý, vyzkouším, ale budu dusit v papinově hrnci s tykví ne s patisonem, aby maso bylo měkké

Naši partneři