Kategorie receptů
- Autor: owendm
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 200 |
Máslo pomazánkové Choceňské neochucené | 50 |
Klasik jogurt bílý (Olma) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 2995 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 499 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Tvaroh ušleháme se solí, pomazánkovým máslem a jogurtem. Vařená vejce a cibuli přidáme nakonec. Zdobíme pažitkou a rajčetem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.