Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové adobo

Zpět
  • Autor: olivaoliva
  • Doba přípravy (min.): 180
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Celý pepř 10 kuliček, nové koření 10 kuliček, 4 bobkové losty, sůl.

Energetická hodnota celkem: 5872 kJ

Bílkoviny (g): 99, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 63, SAFA (g): 33, Cukry (g): 43, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1468 kJ

Bílkoviny (g): 24.8, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Maso se nakrájí na kostky a zalije sojovou omáčkou se lžící octa. Pridá se koření i česnek a nechá do 2. dne marinovat. Pak se okapané maso postupně opeče po malých částech tak, aby se nezačalo dusit. Opečné maso se vrátí do pánve, zalije marinádou a vodou a dusí na mírném plameni do změknutí. Po cca 30 minutách se přilije zbytek octa. Postupně se i dolívá voda tak, aby bylo maso stále potopené.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři