Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pangasius na zelenině

Zpět
  • Autor: Jana111
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

vegeta, (může i bílé víno), drcený kmín

Energetická hodnota celkem: 7866 kJ

Bílkoviny (g): 136, Tuky (g): 107, Sacharidy (g): 94, SAFA (g): 72, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 15

Energetická hodnota na 1 porci: 1967 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 26.8, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 18, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 3.8

Postup přípravy

Na proužky nakrájíme mrkev, petržel, kedlubnu a brambory. (Já to vždy hodím do mixéru a dám tam nástavec na hranolky)Pokud máte rádi můžete přidat fazolky nebo třeba brokolici a květák. Zeleninu podusíme chvíli na másle a okořeníme trochou vegety. Až se trochu podusí můžeme přilít trošku vody, kdo má rád může bílé víno. Až brambory začnou trochu měknout na zeleninu poklademe filety z pangasia a taky je malinko posypeme vegetou. Až jsou brambory měkké podáváme. Talíř můžeme ještě dozdobit paprikou, rajčátkem či okurkou. Přeji dobrou chuť Množství dejte dle chuti a dle obsahu domácnosti Pangasia můžeme ještě posypat troškou drceného kmína

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři