Kategorie receptů
- Autor: conducteir
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 200 |
Paprika červená | 100 |
Cibule | 50 |
Okurka salátová | 150 |
Česnek | 10 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 30 |
LINDAHLS Grekisk naturell yoghurt | 30 |
Salát ledový | 200 |
Energetická hodnota celkem: 835 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 418 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 0, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme. Smícháme. Zalijeme zálivkou z 30g 30procentního hustého jogurtu a 30ml mléka ve keré je vymačkáno 10g česneku. Podáváme s např. s kuřecím masem jako přílohu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.