Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát s rajčaty, kapiemi, cibulí a salátovou okurkou v jogurtové zálivce šlehnuté česnekem.

Zpět
  • Autor: conducteir
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 835 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 0, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 418 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 0, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zeleninu nakrájíme. Smícháme. Zalijeme zálivkou z 30g 30procentního hustého jogurtu a 30ml mléka ve keré je vymačkáno 10g česneku. Podáváme s např. s kuřecím masem jako přílohu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři