Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

pečený pstruh se salátem z celeru, ředkviček a rukoly

Zpět
  • Autor: zuhluch
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

xx

Energetická hodnota celkem: 3701 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 10, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1851 kJ

Bílkoviny (g): 47.5, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

xx

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři