Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí směs zapečená v parmezánu s oblohou z rajčat a okurek

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sladká mlet.paprika, sůl, pepř, kejenský pepř

Energetická hodnota celkem: 1718 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 1, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Maso osolíme, opepříme, poprášíme mletou paprikou a opečeme na části rozehřátého oleje. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky,cibuli i cibulou nať na kolečka, papriky na nudličky.Zapékací formu vytřeme olejem, rozložíme do ní brambory, maso,cibuli,nať a papriku. Ochutíme solí, pepřem a kajenským pepřem a dáme péct. Před dokončením posypeme strouhaným parmezánem a necháme v troubě, než se sýr roztaví.Podáváme obložené rajčaty a okurkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři