Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Lívanečky s černým rybízem

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

vanilkový cukr

Energetická hodnota celkem: 1760 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 66, SAFA (g): 2, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Borůvky omyjeme a necháme okapat. Pak rozmícháme tvaroh se žloutkem, vanilkovým cukrem a špetkou soli a zapracujeme do něho krupici. Z bílku ušleháme tuhý sníh a z lehka ho vmícháme do tvarohové hmoty. Na teflonové pánvi rozehřejeme olej a upečeme dozlatava lívanečky, které vyndáme na ubrousek, aby se do něj pebytečný tuk vsákl. Lívanečky zdobíme rozmačkanými borůvkami.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 05. 2017 21:38
Mnamka
04. 12. 2015 05:50
Napište komentář...

Naši partneři